Cadouri de Crăciun

Cred că vacanța de Crăciun este cea mai dragă amintire — liniștea serilor petrecute alături de bunici, aroma ceaiului de tei și a merelor coapte cu scorțișoară cu care mă întâmpina bunica atunci când intram în casă cu mâinile și picioarele atât de înghețate încât nu reușeam să îmi dau jos patinele. Sau mirosul de lână udă încălzită pe care îl simțeam când stăteam cu picioarele lipite de sobă. Totul era magic, inclusiv drumul spre casă, pe o străduță liniștită, pe care mirosea a brad. Zăpada imaculată strălucea în lumina felinarelor și atunci când pășeai scârțâia a ger.

Recunosc că am crezut cu pasiune în Moș Crăciun, asemenea frumusețe numai lui i se putea datora. 

Tocmai de aceea acum, ca om mare, sunt mereu încântată atunci când simt apropierea Crăciunului. Mereu sunt prin magazine, pentru a-mi cumpăra tot ce e nevoie pentru a sărbători cu tot sufletul. Mereu cumpăr câte o hăinuță, o decorațiune, ceva dulce. Multe le dăruiesc, iar plăcerea pe care o simt atunci când persoana care le primește îmi zâmbește e magică. 

M-am bucurat mult că acest site va fi lansat în decembrie, în apropierea Crăciunului. M-am bucurat că pot aduce o bucățică de magie în suflete. 

Vă doresc să vă bucurați cu bucurie, în armonie și pace de sărbătorile care vin. Vă rog să îmi permiteți să fiu, cu produsele mele, o parte din bucuria dumneavoastră.